takläggare haninge tegeltak för BRF

Takläggning BRF

Söker du takläggare i Haninge för radhus eller representerar du en bostadsrättsförening eller samfällighet? Vi på Briljant Tak & Bygg erbjuder alla typer av takläggning. Hos oss får du dessutom alltid en kostnadsfri offert på ett fast totalpris för hela takrenoveringen.

Anlita certifierade takläggare till din BRF i Haninge

När det kommer till taksäkerheten är vi noga och har givetvis de bevis och försäkringar som behövs för ett tryggt takbyte. Att organisera en takrenovering för en bostadsrättsförening kräver inte bara engagemang från våra takläggare i Haninge, det krävs också stor erfarenhet och engagemang från projektledningen.

Det är ofta gångvägar måste ledas om, och vägar spärras av för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt. Självklart visar hantverkarna stod hänsyn för de boende i området så de kan fortsätta bo kvar under byggtiden på ett säkert sätt. Väljer ni oss på Briljant

Få fast pris för din BRF – vi tar hand om allt från planering till montering

Vi håller ihop ert projekt från idéstadiet fram till ett färdigt slutresultat, och står självklart även för avstädningen. När ni hör av er till oss gällande ett takarbete för BRF för att få ett kostnadsförslag är ingenting bindande. Ni ser tydligt i specifikationen vad allt kostar och får gärna återkomma med frågor.

Hör av dig till oss och beskriv dina önskemål kring takarbetet för din BRF. Vi återkommer till dig inom kort med mer information.