Takläggning

Som auktoriserad takentreprenör i Haninge har vi rätt utbildning och certifikat för att kunna erbjuda takläggningar. Utöver det är vi måna om att hålla oss ajour med det senaste inom branschen. För oss är det viktigast att du som kund känner dig nöjd med din takläggning.

Hos oss finns alla de yrkesgrupper som krävs för att kunna lägga tak. Bland våra medarbetare har vi snickare, plåtslagare och montörer för takets tätskikt, betongpannor och tegelpannor. När du behöver ett nytt tak – anlita oss på Briljant Tak & Bygg i Haninge för ditt takbygge. Obs! Montering av tätskikt på ett tak ska alltid utföras av en auktoriserad tätskiktsentreprenör.

Våra arbetsmetoder

Vi använder oss bland annat av Trebolit för ytpapp till låglutande tak som saknar träbeklädnad. Vi arbetar med stor noggrannhet. Endast då kan vi ge garantier på våra tak som vi lägger.

Vi nöjer oss inte endast med utbildade takläggare. Vi ser dessutom till så att alla får en vidareutbildning och kompetensutveckling på Moniers takskola. Våra montörer kan arbeta ”heta arbeten” på tak. Dessutom följer vi med inom utvecklingen av takteknik och nya material till tak. Det gör att vi inte halkar efter i utvecklingen.

Vilket slags tak önskar du?

Vi vänder oss till både stora och små uppdragsgivare, såsom privatpersoner, BRF:er, byggföretag och fastighetsbolag. Det har gjort att vi har en mycket bred erfarenhet av många olika slags tak. Därför kan vi erbjuda takläggning med just det material och takkonstruktion som du önskar.

Behöver du inspiration på tak? Besök vårt Showroom i Jordbro, i södra Stockholm. Där kan du känna och i detalj syna våra tegel- och betongpannor och plåttak bland annat. Även du som är byggare kan få råd och tips om takläggning. Fråga oss om allt som har med takläggning och taksäkerhet att göra.

Ta mycket gärna kontakt om du lägga nytt tak eller behöver göra ditt tak säkrare. Då får du en kostnadsfri offert

Ta kontakt om du behöver nytt tak eller omläggning av tak. Få kostnadsfri offert här!