takläggning takläggare tyresö

Taksäkerhet

Många fastighetsägare känner inte till det stora ansvar som de har för säkerheten på tak. Vi monterar alla de säkra produkter – som skyddar både dem på taket och dem som är under det.

Vi har plåtslagare som kan montera säkra tak och alla stegar, steg, ankarfästen och snöskydd som behövs för ett säkert tak. Anlitar du oss får du personlig service och allt du behöver som fastighetsägare.

Vi som arbetar på Briljant Tak & Bygg är plåtslagare, montörer och har alla lång erfarenhet av säkra tak. Om det fattas någon säkerhetsprodukt på ditt tak, så ser vi till informera dig om detta och vad som behövs åtgärdas. Vi ser till att montera det som behövs och arbetar gärna för att ditt tak ska bli ännu säkrare.

Vi ser över säkerheten på ditt tak

Anlitar du oss, kommer vi ut och inspekterar säkerheten på ditt nuvarande tak och ser vi någon brist så åtgärdar vi det, om du så önskar.

Det finns vissa regler för på vilka sätt som ett tak kan vara säkert. Det innebär att de flesta tak har stora brister gällande säkerheten på taken, utan att ens känna till det. Ska någon skotta snö eller renovera taket och säkerheten brister – då är det du som fastighetsägare, som är ansvarig för säkerheten för snöskottaren och hantverkaren.

Vi monterar alla säkra produkter som du behöver. Anlitar du oss, kommer vi kostnadsfritt ut och gör inspektioner och ger sedan råd om vad du behöver för att ett säkert tak.

Vi ser till så att ditt tak i Haninge blir så säkert som möjligt. Anlitar du oss får du ett mycket säkrare tak. Be om kostnadsfri offert!